Locaties

Activiteiten:

koffie, bomen en boompjes verwijderen, het verwijderde afvoeren naar het omliggende bos, lunchen.


Nog plek voor 10 van totaal 30 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten:

Boompjes uittrekken in de bosstrook en divers snoeiwerk. 


Deze locatie is vol en aanmelden is zodoende niet meer mogelijk
Info
Activiteiten: Het erf van 'de Cuynder' winterklaar maken door o.a.: het erf opschonen, bieten rooien, snoeien (fruitbomen, bessenstruiken), snoeisel verwerken, composteren en mulchen. 


 

Nog plek voor 9 van totaal 20 personen
Deze locatie is niet geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Bij de start van de dag zullen we informatie geven over de natuur in het park. Daarna gaan we aan de slag met het onderhoudswerk. Het is handig om laarzen aan te trekken. Werkhandschoenen krijg je van ons in gebruik. Die mag je natuurlijk ook zelf meenemen. Aan de activiteiten doen ook Scoutinggroep Grutte Pier uit Sneek en Scoutinggroep Jambowa uit Bolsward mee, met dolfijnen en welpen. Deze groepen komen in de ochtend. Daarmee is de ochtend volgeboekt. 

De kinderen van de scoutingroepen staan onder verantwoordelijkheid van de groepsleiding. Er is daarnaast dus in de middag voldoende ruimte voor volwassen en andere kinderen om heerlijk de handen uit de mouwen te steken. I

Nog plek voor 27 van totaal 90 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Op de Naturij lopen weer schapen op de hei! Zaterdag 3 november gaan wij hen een handje helpen en de opslag van berkenboompjes op de heide verwijderen. Natuurwerkdag op de Naturij is van 9.30 uur tot 13 uur, onder leiding van o.a. Elizabeth en Hans. Halverwege drinken we wat en na afloop is er soep en wie weet ook een broodje van het vuur. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Volwassenen en Kinderen vanaf 10 jaar welkom! Wie meewerkt hoeft uiteraard geen entree te betalen. Wel vooraf opgeven! 

Nog plek voor 25 van totaal 30 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
3 november 2018