Locaties

Activiteiten: Landgoed 'de Cuynder' is zeer veelzijdig; er is een bos, een moestuin, kruidentuin, boomgaard, en er worden noten, zaden en pitten geoogst. Alles staat in het teken van duurzaamheid en biodiversiteit. 
 

Nog plek voor 25 van totaal 25 personen
Deze locatie is niet geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: We werken op een heideterrein met omliggend bos, onderdeel van het prachtige en gevarieerde gebied De Blesdijkerheide. We gaan daar bomen, boompjes en struiken verwijderen en het verwijderde afvoeren naar het bos. Een overzichtelijke en bevredigende klus die van groot belang is voor behoud van de heide in het gebied.

Nog plek voor 18 van totaal 30 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Boompjes uittrekken in de bosstrook en divers snoeiwerk op een historische buitenplaats.

Nog plek voor 52 van totaal 52 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Frijlân is een 0,8 hectare groot terrein met een oude boerderijschuur en kleinere schuur, minicamping en leslokaal. Op het terrein komt een eetbaar landschap. 

Nog plek voor 25 van totaal 35 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Help een handje mee op het eiland de Gouden Bodem. In de rietkraag groeien veel boompjes en deze gaan we verwijderen.

Langs de oever aan het Heegermermeer ligt allemaal aangespoeld afval maar soms ook bruikbare spullen.

De Gouden Boaiem is een eiland gelegen tussen de watersportdorpen Woudsend en Heeg. Het eiland is 175 hectare groot en er staan 2 boerderijen. 

Het is een uniek natuurgebied van Staatsbosbeheer waar de familie Bokma een biologisch melkveehouderijbedrijf heeft met Jersey koeien.

Nog plek voor 28 van totaal 30 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
2 november 2019