Locaties

Activiteiten: In de buurttuin gaan we de uitgebloeide fruitstruiken en bomen snoeien; begroeiing bepaalde stukjes grond uitdunnen; plaatsen grindtegels als borderafscheidingsmateriaal; plaatsen palen voor versteviging vlechtheg; verwijderen laatste gras; uitgraven en verplaatsen vaste planten en verspreiden compost over de tuin.
 

Nog plek voor 15 van totaal 15 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Hortensia`s snoeien.

Hortensia`s hebben we in overvloed op het Dakpark; vooral rond de Speeltuin! Er staan verschillende soorten en voor mooie bloei volgend jaar moeten ze net een beetje verschillend gesnoeid worden. Na wat uitleg, slaan we een flinke slag in deze jaarlijkse snoei-clus van de Groengroep. 

Voor koffie en wat lekkers tussendoor en een kop soep na afloop wordt gezorgd. Grote eters nemen zelf wat voedzaams mee.
We werken van 10 tot 14 uur, verzamelen ca 9:45 bij Speeltuin BoTu aan de Zeilmakersstraat in Rotterdam


 

Nog plek voor 21 van totaal 25 personen
Deze locatie is niet geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Op Kaasboerderij De Vierhuizen is van alles te doen. Deze natuurwerkdag gaan wij ons bezighouden met onderhoud aan de knotwilgen rijen langs de stal, de pluktuin en de aangelegde houtwal. Tevens zijn er nog diverse snoeiwerkzaamheden te doen. Voor jong en oud is er leuk werk te doen.

Voor koffie, thee en soep wordt voor gezorgt. Lunch zelf meenemen.

Nog plek voor 16 van totaal 20 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten:  

De Natuurtuin Zoetermeer gelegen in het Westerpark wordt voornamelijk onderhouden door vrijwilligers van de Vrienden van Natuurtuin..De Natuurwerkdag is een prachtige gelegenheid om ook een bijdrage te verlenen, 

 


 

Nog plek voor 21 van totaal 35 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
Activiteiten: Op natuurwerkdag maken we De Bult winterklaar: we maken de boomspiegels en de fruitveldjes nog een keer goed onkruidvrij en vullen ze aan met houtsnippers. De nestkastjes worden onderhouden en we maken takkenrillen. Ook de wilgentunnel en de wilgentipi worden nagelopen, bijgevlochten en aangevuld met snippers. Daarnaast voeren we onderhoud uit aan de paden en zijn er maaiwerkzaamheden en onderhoudsklussen die aangepakt kunnen worden.

 

Nog plek voor 20 van totaal 20 personen
Deze locatie is geschikt voor kinderen
Info & aanmelden
2 november 2019