Foto 1 in de slideshow

Foto 1 in de slideshow

Foto 2 in de slideshow

Foto 2 in de slideshow

Foto 3 in de slideshow

Foto 3 in de slideshow

Foto 4 in de slideshow

Foto 4 in de slideshow

Natuurwerkdag 2020

Helaas is de Natuurwerkdag dit jaar afgelast door de huidige coronamaatregelen. De natuur kan niet nog een jaar wachten op onze hulp. Daarom roepen we iedereen op om op zaterdag 7 november mee te doen aan de actie #natuurinjetuin.
 

Doe mee aan de actie #natuurinjetuin

Wist je dat tuinen heel belangrijk zijn voor biodiversiteit? Dit jaar gaan we daarom aan de slag voor biodiverisiteit in de tuin. Bouw een insectenhotel, maak een takkenril van snoeiafval, een egelhoekje of plant bloembollen in je tuin. Houd onze website in de gaten, binnenkort delen we hier tips, inspiratie en filmpjes zodat je op 7 november aan de slag kunt gaan! 

Wist je dat je 20% korting ontvangt op biologische bloembollen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief?  Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de actie #natuurinjetuin. Je ontvangt bijvoorbeeld alvast de eerste leuke tips voor zaterdag 7 november en je komt erachter waarom je juist niet je tuin winterklaar moet maken. Dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 20% korting op biologische bloembollen van Nature Bulbs. 

  

 

Natuurwerkdag

 


Op de Natuurwerkdag 2021
hopen we weer samen ons in
zetten voor de wilde bij,
vlinder, zandhagedis
of de ijsvogel 

 

Totaal deelnemers: 0
Totaal locaties: 2
000000000000

Lespakket Natuurwerkdag

#natuurinjetuin