Uil

Uil

Zagen

Zagen

IJsvogel

IJsvogel

Eekhoorn

Eekhoorn

Poelen

Poelen

Bij

Bij

Natuurwerkdag 2020 afgelast

Dit jaar kan de Natuurwerkdag helaas niet door gaan. We vinden het ontzettend jammer, maar door de huidige corona-ontwikkelingen, richtlijnen en adviezen van de overheid zien wij niet de mogelijkheid om dit te organiseren. Het is daarom ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor een locatie in 2020. 

Niet getreurd! Wij laten het 20-jarig bestaan van de Natuurwerkdag niet in stilte voorbij gaan. Houd onze website in de gaten, volg ons op social media of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Natuurwerkdag.

Lespakket Natuurwerkdag

Kinderen zijn dol op dieren: Hun eigen huisdieren, dieren op de kinderboerderij en exotische dieren in de dierentuin. Maar, zijn ze zich ook bewust van alle interessante dieren die gewoon hier in onze natuur rondlopen, kruipen en vliegen? Jammer genoeg gaat het niet altijd even goed met de dieren in de natuur. We geven scholen graag de mogelijkheid om aandacht te besteden aan dit onderwerp in het kader van de Natuurwerkdag. In samenwerking met Uitgeverij Zwijsen en Podium hebben we lesmateriaal ontwikkeld voor groep 6, 7 en 8. Ontdek het lespakket en ga samen met je klas aan de slag! Tip: ook leuk om thuis met kinderen of kleinkinderen te doen. 

 

Natuurwerkdag
Doe mee!

Klik op je provincie en zoek een locatie bij jou in de buurt.

Natuurwerkdag
Doe mee!


Klik op je provincie en
zoek een locatie
bij jou in de buurt.

Uitgebreid zoeken 100000010000
Natuurwerkdag 2020 afgelast

In de spotlights

Nieuws

08-10-2020 Elk jaar op de eerste zaterdag van november, de Natuurwerkdag, zetten duizenden vrijwilligers in het hele land zich in voor natuur en landschap. 2020 is een bijzonder jaar omdat het de 20e keer is dat zoveel mensen in het hele land zich in zouden zetten voor hun groene omgeving op de Natuurwerkdag.
16-07-2020 20 jaar speciale editie van de Natuurwerkdag: Aan de slag voor de wilde bij, vlinder, zandhagedis of de ijsvogel op 6, 7 en 8 november 2020
14-10-2019 Op 2 november gaan vrijwilligers in het hele land aan de slag voor het beschermen en behouden van natuur en landschap tijdens de 19e editie van de Natuurwerkdag.
meer nieuws