Insecten

Dakpark Rotterdam

Op de Natuurwerkdag geeft Marco Vos, groenspecialist van Donkergroen, toelichting op de soorten hortensia's en de verschillende snoeiwijze, waarna we het geleerde direct op ons Dakpark in praktijk brengen. Er zullen trouwe vrijwilligers meewerken, maar we hopen ook op nieuwe geinteresseerden. Deze workshop hortensia-snoei kun je ook in eigen tuin in praktijk brengen. 

De Groengroep van de Stichting Dakpark werkt iedere week 2 uur (zaterdag 10-12) op het Dakpark aan groenonderhoud, lekker snoeien- schoffelen- verplanten- splitsen etc, met andere bewoners van Rotterdam of omstreken. Gezond en gezellig voor het park en voor ons. De werkzaamheden stemmen we af met de groenaannemer op het park. Vier keer per jaar krijgen we in een workshop specifieke kennis bijgebracht, zeker voor groenliefhebbers altijd een interessante dag. Bij deze workshops nodigen we graag nieuwe mensen uit, hoewel die altijd welkom zijn!

Voor koffie en wat lekkers tussendoor wordt gezorgd. En voor een kop soep na afloop. Grote eters nemen zelf wat voedzaams mee.
We werken van 10 tot 14 uur, verzamelen ca 9:45 uur bij Speeltuin BoTu aan de Zeilmakersstraat in Rotterdam.

Werkzaamheden

Hortensia`s hebben we in overvloed op het Dakpark; vooral rond de Speeltuin! Er staan verschillende soorten en voor mooie bloei volgend jaar moeten ze net een beetje verschillend gesnoeid worden. Na wat uitleg, slaan we een flinke slag in deze jaarlijkse snoei-klus van de Groengroep. Het werk bestaat uit snoeien, uitdunnen, kleinknippen en veel sjouwen!!

Tijd

Van 10:00 tot 14:00, 2 november 2019

Er is werk voor

Maximaal 25 personen (25 volwassenen), er zijn nog 14 plekken (14 volwassenen) over.

Locatie

Dakpark Rotterdam, Zuid-holland

We verzamelen bij

Clubhuis de Bolder bij de oude speeltuin BoTu (het hek door), Zuid-holland

Maatschappelijke stage

Deze locatie is niet geschikt voor een maatschappelijke stage.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatieleider

Loes van der Linden
loes@dakparkrotterdam.nl
06-26196513

of de provinciale coordinator

Wout van der slikke
w.vanderslikke@degroenemotorzh.nl
0651922435

Deze locatie wordt georganiseerd door

Koffie, thee, lunch

Koffie, thee, lunch is aanwezig

2 november 2019

Dakpark Rotterdam

Dakpark Rotterdam

Dakpark Rotterdam