Organiseer een klus

Wat leuk dat je een klus wilt organiseren op de Natuurwerkdag! Vanaf juli t/m begin oktober 2021 is het mogelijk om een Natuurwerkdaglocatie aan te melden. De coördinator bij jou in de provincie neemt contact met je op na het aanmelden van jouw klus.  

Beoordeling klus

Je aangemelde klus wordt beoordeeld door de coördinator bij jou in de provincie. De coördinator zal contact met je opnemen om te laten weten of er nog ruimte is voor deze klus. Het kan dus zijn dat jou klus wordt afgekeurd. Houd hier rekening mee en wees tijdig met het indienen van een natuurwerkdaglocatie. Dan is de kans groter dat er ruimte is voor jouw klus. Vul het formulier hieronder in. 

Let op: Heb je al eerder deelgenomen aan de Natuurwerkdag met je natuurwerkdagocatie? Neem dan contact op met de coördinator in jouw provincie. 

Corona 

Het Natuurwerkdagteam houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Ook zijn we bezig met het maken van een coronabeleid dat binnenkort op de website te vinden is. We zullen het tijdig laten weten als de Natuurwerkdag i.v.m. het coronavirus niet door kan gaan.  

Contact 

Voor vragen en opmerkingen over het organiseren van een klus, neem contact op met de coördinator uit de provincie waar de locatie zich bevindt.   

 

Meld je locatie aan

Vul onderstaand formulier in om een locatie aan te melden.

* Velden met een * zijn verplicht