Foto 1 in de slideshow

Foto 1 in de slideshow

Foto 2 in de slideshow

Foto 2 in de slideshow

Foto 3 in de slideshow

Foto 3 in de slideshow

Foto 4 in de slideshow

Foto 4 in de slideshow

Organiseer een locatie

Wat leuk dat je een locatie wilt organiseren op de 20e Natuurwerkdag! Vanaf juli t/m begin oktober 2020 is het mogelijk om een Natuurwerkdaglocatie aan te melden. De provinciale coördinator zal je locatie beoordelen en bij je terug komen. 

Beoordeling locatie
Je locatie wordt na het indienen verstuurd naar de provinciale coördinator. Er wordt dan beoordeeld of jouw locatie geschikt is voor de Natuurwerkdag en of er ruimte is voor een locatie erbij. De provinciale coördinator zal je laten weten of je locatie goed of niet goedgekeurd is. Het kan dus zijn dat je locatie wordt afgekeurd. Houd hier rekening mee en wees tijdig met een locatie indienen. Dan is de kans groter dat er ruimte is voor jouw locatie. Vul het formulier hieronder in.

Let op: Heb je al eerder deelgenomen aan de Natuurwerkdag met je locatie? Neem dan contact op met de provinciale coördinator, want dan sta je nog in het systeem. 

Corona
Het Natuurwerkdagteam houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Ook hebben we een coronabeleid opgesteld. We zullen het tijdig laten weten als de Natuurwerkdag door corona niet door kan gaan. 

Contact
Voor vragen en opmerkingen over het organiseren van een locatie, neem contact op met de betreffende provinciale coördinator uit de provincie waar de locatie zich bevindt.  

Impressie Natuurwerkdag

De vijfde

De derde

Jongeren

Utrecht